Speciaal voor de horecaondernemer, die de kracht van goed brood begrijpt, bieden we een compleet assortiment Bussing Broden voor ieder moment van de dag. Echt brood, rijk aan karakter, gecreëerd uit een mix van kwaliteit en vakmanschap. Dus zonder al die zaken die er oorspronkelijk niet in thuishoren.
Eerlijk en puur, zoals familie Bussing het zelf ook al 4 generaties het liefst eet. Vanaf het eerste brood dat Aart Bussing in 1899 bakte, tot het brood dat Jan morgenvoor je bakt. Weet je al welke je gaat serveren?
De Bussings gouden familieregel is dat we geen concessies doen aan kwaliteit. Toen niet en nu niet. Smaak staat bij ons altijd voorop en die moet gewoon puur zijn. Smaken kunnen veranderen, grondstoffen kunnen veranderen, de manier waarop we bakken of leveren… maar al onze klanten moeten altijd kunnen bouwen op onze kwaliteit. Dat heeft onze bakkerij de afgelopen 125 jaar door allerlei uitdagende tijden geloodst en dit wordt door mij, Jan Bussing, hoogstpersoonlijk gekoesterd en bewaakt. We zijn en blijven ook niet zomaar horecaleverancier van landelijk formaat.
Om iedere horecaondernemer in Nederland en België te laten genieten van Bussing Brood, zijn onze broden te koop bij diverse horecagroothandels. Klik op de logo’s om te zien hoe het assortiment er bij de groothandel uitziet. En neem bij vragen gerust even contact op met ons salesteam.
Onze Boulangerie Traditionelle winkels zijn een mooie manier om ongezouten meningen en oprechte vragen van consumenten te krijgen. Al die informatie nemen we weer mee terug naar onze geavanceerde hoofdbakkerij.
Zelf een winkel bezoeken of vragen aan/over een winkel? Hier vind je de contactgegevens van de locaties: